Virtuaalitodellisuuden (VR) harjoitukset vaativat erillisen lisenssin ja laitteistovaatimusten mukaiset päätelaitteet (Oculus Quest 2) toimiakseen. Harjoitukseen voi myös liittyä pelkästään tietokoneella ilman virtuaalilaitteistoa, mutta silloin ei voi itse toimia aktiivisena harjoittelijana. Tällöin voi kuitenkin seurata muiden harjoittelijoiden toimia virtuaalimaailmassa. Virtuaaliharjoituksia voi tehdä monikäyttäjäympäristössä yhteisharjoituksina (yhteisharjoittelutila) tai omassa henkilökohtaisessa harjoitustilassa. Virtuaaliharjoituksia varten täytyy laitteeseen olla asennettuna Glue-sovellus.

Virtuaaliharjoitukset ovat saatavilla organisaatioiden käyttöön. Kysy lisätietoja oppiportti@duodecim.fi. Voit myös tutustua virtuaaliharjoitteluun tarkemmin kurssilla Virtuaaliharjoitukset Oppiportissa.